Per Bacco de authentieke Italiaanse en Calabrische traditie.
In een warme en gastvrije sfeer biedt de chef u graag een authentieke Italiaanse keuken aan met Calabrische specialiteiten op basis van verse en seizoensgebonden producten.
Zie onze specialiteiten >
Onze specialiteiten

Pizza

Onze Napolitaanse pizza wordt bereid door het deeg ten minste 48 uur te laten rijpen, wat een unieke smaak en een uitstekende verteerbaarheid garandeert. Wij bieden keuze uit meer dan 20 verschillende pizzasmaken waar u op elk moment van kunt genieten. Ze worden ook aan je deur geleverd dankzij Uber Eats en Deliveroo.

Bekijk onze pizza's >

Pasta

Onze pasta's worden zorgvuldig geselecteerd door onze chef-kok en gecombineerd met verschillende sauzen om een proefervaring te creëren in de Italiaanse traditie. De pasta's worden getrokken door een bronzen snijijzer, wat een ruwe textuur geeft die sauzen beter vasthoudt.

Bekijk onze pasta >
Linguine alle vongole du Restaurant PerBacco à Bruxelles

Kazen

Onze belangrijkste kazen zijn mozzarella di bufala, burratina, scamorza affumicata die elke week rechtstreeks uit Zuid-Italië worden aangeleverd. Het zijn allemaal D.O.P.-producten (Beschermde Oorsprongsbenaming). De D.O.P. is een strikte voedingsetikettering in Italië om in bepaalde regio's geproduceerde voedsel te bewaren en te beschermen tegen versies van mindere kwaliteit.

bekijk onze voorgerechten >

Wijnen

Onze wijnen zijn gekozen om alle gerechten op onze kaart te kunnen begeleiden, zodat u een complete proefervaring beleeft. Wij bieden een ruime keuze van rode, rosé en witte wijnen aan uit verschillende Italiaanse streken. Bovendien hebben wij een huiswijn die kan wisselen naargelang het seizoen en die "à la ficelle" wordt gedronken.

Bekijk onze wijnen >

Het Restaurant

Het restaurant Per Bacco is een aangename en warme omgeving waar u authentieke Italiaanse gerechten kunt vinden, op een steenworp afstand van het Centraal Station van Brussel. U wordt begroet door vriendelijk en professioneel personeel dat u een heerlijke maaltijd en een aangename ervaring zal aanbieden.

Lees meer >

Contact

Rue de l'Enseignement 31, 1000 Bruxelles, Belgique

Maandag           Gesloten
Dinsdag             12:00-14:30, 18:30-22:30
Woensdag         12:00-14:30, 18:30-22:30
Donderdag        12:00-14:30, 18:30-22:30
Vrijdag                12:00-14:30, 18:30-22:30
Zaterdag            Gesloten, 18:30-22:30
Zondag               12:00-14:30, 18:30-22:30

Boek gemakkelijk
Dank u voor uw reservering, wij zullen uw reservering zo spoedig mogelijk per e-mail bevestigen. Uw tafel wordt gereserveerd voor 30 minuten vanaf het moment van reservering.
Het spijt ons maar er is iets fout gegaan, controleer de velden zorgvuldig en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niet kunt bellen 02 217 00 17 om telefonisch te reserveren.

Bestel online

Kunt u niet naar ons komen? Geen probleem,  dan komen wij naar u! Bestel nu op Ubereats en Deliveroo.

Bericht van het restaurant

Gelieve er rekening mee te houden dat wij van 2 tot 9 maart gesloten zullen zijn wegens de carnavalsvakantie.