Boek gemakkelijk
Dank u voor uw reservering, wij zullen uw reservering zo spoedig mogelijk per e-mail bevestigen. Uw tafel wordt gereserveerd voor 30 minuten vanaf het moment van reservering.
Het spijt ons maar er is iets fout gegaan, controleer de velden zorgvuldig en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niet kunt bellen 02 217 00 17 om telefonisch te reserveren.

Bestel online

Kunt u niet naar ons komen? Geen probleem,  dan komen wij naar u! Bestel nu op Ubereats en Deliveroo.

Cos'è il guanciale?

Wat is guanciale?

Guanciale, afkomstig van de wang van een varken, is een rijk en vet stuk vlees dat vaak wordt gekruid voor gebruik.

Cos'è il pecorino?

Wat is pecorino?

Pecorino is een kaas gemaakt van schapenmelk, die voornamelijk in vetgehalte verschilt van koemelk. De kaas is historisch van mediterrane oorsprong.

Cosa sono i tonnarelli?

Wat zijn tonnarelli?

Het zijn lange pasta's, gemaakt met de chitarra, een instrument van gespannen snaren waarmee het pastablad in vierkante spaghetti wordt gesneden.

Cos'è la mozzarella di bufala?

Wat is buffelmozzarella?

Mozzarella di bufala is een pasta filata zuivelproduct dat traditioneel wordt geproduceerd in de provincies Caserta en Salerno.

Cos'è la burratina?

Wat is burratina?

Burratina is een verse Italiaanse kaas van koemelk. De buitenkant is stevige mozzarella, terwijl de binnenkant stracciatella en room bevat.

Cos'è la ricotta salata?

What is ricotta salata?

Ricotta Salata is een Italiaanse kaas die wordt gemaakt van schapenmelkwei, die wordt geperst, gezouten en gedurende ten minste 90 dagen gerijpt.

Cos'è la calamarata?

Wat is calamarata?

Calamarata zijn ringvormige pasta, vaak geverfd met inkt van inktvissen, waardoor ze eruit zien als inktvisringen.

Cos'è L'nduja?

Wat is nduja?

Nduja, oorspronkelijk uit Calabrië, is een pikante varkensworst. Vanwege zijn consistentie wordt hij als broodbeleg and pastasaus gegeten.

Cos'è la scamorza affumicata?

Wat is gerookte scamorza?

Het is een Zuid-Italiaanse kaas van koemelk. Hij kan ook van andere melksoorten worden gemaakt, maar dat is minder gebruikelijk.